Τα στολίδια χαράχθηκαν, κολλήθηκαν, κόπηκαν, βάφτηκαν και είναι έτοιμα να ομορφύνουν το σχολείο μας.

Την Κυριακή στις 08 Δεκεμβρίου στη 1:00 μμ λοιπόν, μαζευόμαστε για να στολίσουμε και να φωτίσουμε Χριστουγεννιάτικα το Καμαράκι!!

Επειδή όμως θα κοντοφτάνει η ώρα του φαγητού και ... "νηστικό αρκούδι δεν χορεύει" φέρνουμε ό,τι έχουμε διάθεση, για να τσιμπήσουμε εμείς και να φιλέψουμε και τους υπόλοιπους!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο Facebook https://www.facebook.com/stokamaraki/

2 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί μας γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 οι εκπαιδευτικοί της Ε΄τάξης και την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, οι εκπαιδευτικοί της Στ΄ τάξης, σύμφωνα με την Αρ. Πρωτ.: Φ2/1897/21-11-2019 απόφαση της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, θα παρακολουθήσουν επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Διδακτικές προσεγγίσεις εκπαιδευτικού περιεχομένου στις φυσικές επιστήμες για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση», στο αμφιθέατρο του 9ου Δημ. Σχολείου Ρεθύμνου, από 8:00 έως 14:00

Στις 28/11 για την Ε΄ τάξη και στις 5/12 για την Στ΄ τάξη, δε θα γίνουν μαθήματα

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στο σχολείο μας θα γίνουν παρουσιάσεις και δράσεις για τη γιορτή της σημαίας και για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Θα ακολουθήσει Συνεδρίαση του Συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας. Τα παιδιά θα σχολάσουν στις 10.00΄. Το Ολοήμερο Τμήμα δε θα λειτουργήσει.

Αγαπητοί γονείς των μαθητών που συμμετέχουν στην παρέλαση, σας ενημερώνουμε ότι για την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου τα παιδιά που συμμετέχουν στην παρέλαση θα σχολάσουν στις 10.45΄ (10.00-10.45 θα κάνουν τελική πρόβα παρέλασης), εκτός από τη σημαιοφόρο και τους παραστάτες που θα πρέπει να πάνε για κατάθεση στεφάνου και θα σχολάσουν στις 12.00΄. Για τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στην παρέλαση θα πρέπει να βρίσκονται στις 11.15΄στο χώρο του σχολείου.

 ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί μας γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου όλοι οι εκπαιδευτικοί του Ν. Ρεθύμνης που διδάσκουν στην Α΄ τάξη και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν στη Β΄ Τάξη,  με την αρθμ.Φ2/1842/ 14/11/2019 απόφαση της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, θα παρακολουθήσουν επιμορφωτική ημερίδα με θέμα:«Παίζω με τον Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις», στο αμφιθέατρο του 2ου Δημ. Σχολείου Ρεθύμνου, από 8:00 έως 14:00

Δεν θα γίνουν μαθήματα για την Α΄ τάξη την Τετάρτη 20/11 και για τη Β΄ τάξη την Παρασκευή 22/11.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Συγκινητική ήταν και συνεχίζει να είναι η ανταπόκριση των γονέων στο κάλεσμά μας για την οικονομική, και όχι μόνο, ενίσχυση οικογένειας του σχολείου μας που έχει σοβαρή ανάγκη αυτή την περίοδο. Τα χρήματα που έχουν μαζευτεί ξεπερνάνε ήδη τα 1.000 € και η προσφορά συνεχίζεται ακόμα . Πέραν της οικονομκής βοήθειας υπήρξε από γονείς του σχολείου μας προσφορά: ρουχισμού, υπόδησης, εκπαιδευτικών υπηρεσιών, ιατρικών υπηρεσιών και δωροεπιταγών από διάφορα καταστήματα τροφίμων. Tα χρήματα που μαζεύτηκαν δόθηκαν στην οικογένεια με τη μορφή δωροεπιταγών σε καταστήματα τροφίμων για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο. Επίσης, έγινε πληρωμή  μέρους της οφειλής(535€) του λογαριασμού ρεύματος.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς του σχολείου μας για το υψηλό αίσθημα ανθρωπιάς που επέδειξαν. Είμαστε περήφανοι για σας. Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κα. Τζένη από τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Καπαϊδονάκη, που αν και δεν είναι πλέον γονέας του σχολείου μας, πρόσφερε δωρεάν τη φοίτηση του μαθητή μας στο φροντιστήριο, τη φετινή χρονιά. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ