Αγαπητοί γονείς,

όπως ήδη έχετε πληροφορηθεί, τα σχολεία της Α/θμιας Εκπ/σης μετά από δυόμισι περίπου, μήνες ξεκινούν την επαναλειτουργία τους τη Δευτέρα 1 Ιουνίου μέχρι και στις 26 Ιουνίου 2020. Καθαρίζουμε και αναδιοργανωνόμαστε προκειμένου να υποδεχθούμε ξανά τα παιδιά μας στο χώρο του σχολείου.

Τα περιμένουμε με ανυπομονησία και λαχτάρα. Μας λείψανε και τους λείψαμε.

Προσπαθήσαμε οργανωμένα το προηγούμενο διάστημα, κατά την περίοδο της καραντίνας, μέσω της ασύγχρονης και της σύγχρονης εκπαίδευσης οι μαθητές μας να μην χάσουν την επαφή με την εκπαιδευτική διαδικασία και τα διδακτικά αντικείμενα. Δουλέψαμε πολύ, κουραστήκαμε, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, σε πρωτόγνωρες για όλους καταστάσεις και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε, στο βαθμό πάντα του εφικτού.

Η προσέλευση των παιδιών με βάση τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ, θα γίνεται όχι καθημερινά, αλλά το κάθε τμήμα θα χωριστεί σε δύο υποτμήματα, όπου το ένα τμήμα τη μία βδομάδα θα έρχεται Δευτέρα, Τέταρτη, Παρασκευή και το άλλο Τρίτη, Πέμπτη. Την επόμενη βδομάδα η προσέλευση των μαθητών θα γίνεται αντίστροφα. Την Παρασκευή θα σας ανακοινώσουμε, μέσω mail, τα υποτμήματα. Θα φροντίσουμε τα αδέρφια να έρχονται τις ίδιες ημέρες στο σχολείο.

Αν το παιδί σας ή κάποιο μέλος της οικογένειας σας ανήκει σε ευάλωτη ομάδα μπορείτε με μια υπεύθυνη δήλωση  που θα την υπογράψετε και θα μας τη στείλετε στο mail του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. να μας δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε το παιδί σας να έρθει στο σχολείο για το διάστημα 1/6-26/6 για τον παραπάνω λόγο. Παρακαλούμε να μας το δηλώσετε το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου για να μπορέσουμε να οργανώσουμε αποτελεσματικότερα τα υποτμήματα.

Πάντα στη διάθεσή σας

Ο Δ/ντής του σχολείου

Αλέκος Δ. Πεδιαδίτης