Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας,

τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 επιστρέφουμε στο σχολείο μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία  και λαχτάρα τους μαθητές μας στο σχολείο. Έχουμε φροντίσει, στο μέτρο του δυνατού, οι μαθητές μας να επιστρέψουν στο σχολείο με ασφάλεια, που αποτελεί ευθύνη και προτεραιότητα όλων μας. Για τον λόγο αυτό, απαιτείται η αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προφύλαξης που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Με βάση τα παραπάνω σας γνωστοποιούμε τον σχεδιασμό και τις ενέργειες που έχει κάνει ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του ΥΠΑΙΘ και του ΕΟΔΥ και σας παρακαλούμε να τις διαβάσετε με προσοχή.

Οι νέες συνθήκες διαμορφώνουν μια νέα και διαφορετική καθημερινότητα στα σχολεία που μας αφορά όλους (μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς). Καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά σε αυτήν, ώστε η επάνοδος των μαθητών στο σχολείο να καταστεί πιο ομαλή. Συζητήστε με τα παιδιά σας για τις καινούριες συνθήκες που θα συναντήσουν στο σχολείο και βοηθήστε τα να προσαρμοστούν σε αυτή τη νέα κατάσταση.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη στήριξή σας μέχρι σήμερα και ιδιαίτερα κατά την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Μαζί θα τα καταφέρουμε και τώρα

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ και κρατάμε ασφαλή τα παιδιά μας

Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων για την επαναλειτουργία του σχολείου από 1/6 έως 26/6/2020 .pdf 

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Αλέκος Πεδιαδίτης