Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι όσοι/ες επιθυμείτε να γράψετε το παιδί σας στο Ολοήμερο Τμήμα του Σχολείου μας (13.15΄- 15.00΄ ή 16.00΄) θα πρέπει, άμεσα, μέχρι την Παρασκευή 19-6-2020, να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής στο https://kamaraki.gr/olt ή έντυπα (καθημερινά, μετά τις 1.15μμ-9.00μμ στην κα. Αμαλία)

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:

  1. Οι μαθητές/τριες των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς/κηδεμόνες, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα/κηδεμόνα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.
  2. Οι μαθητές/τριες, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως, πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς/κηδεμόνες με χρόνιες παθήσεις …

Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα μας τα προσκομίσετε ηλεκτρονικά στο mail του σχολείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή έντυπα(στο σχολείο μετά τις 1.15μμ-9.00μμ, στην κα. Αμαλία)

Από τη Δ/νση του σχολείου